LOKASI & ALAMAT


PUSAT BEKAM JAMILLAH PADZI :
Bekam & Refleksologi.
683 Jalan Kelab Golf, Sura Hujung,
23000 Dungun Terengganu.
( Laluan menuju ke UiTM Dungun ) 019 349 8545 - En Fauzi / 019 244 2144 - Pn Jamillah

Urutan " Manhood " ( Kelelakian / Pulih Tenaga Batin ) Dungun Terengganu.PUNCA NAFSU SEKS SEMAKIN 'DOWN' Hari ini lebih dari 90% kaum lelaki ada masalah lemah tenaga batin. Mengikut pengamatan kami banyak  sebab kenapa power kelelakian anda semakin hari semakin menurun. Stress antara penyebab utama kepada wujudnya masalah ini. Stress dengan bebanan tugas di tempat kerja, stress dengan faktor kewangan, stress dengan masalah keluarga.  Semua itu membuatkan anda hilangnya fokus ketika sedang ' bersama ' @ ' beraksi '. Hilangnya fokus maka menyebabkan daya imaginasi anda akan gagal dan senjata utama anda akan ' down'. 

Penyebab seterusnya adalah dari faktor pemakanan / minuman harian anda. Makanan yang boleh melemahkan syahwat seperti kacang panjang, timun, pumpkin ( labu kuning ) atau apa sahaja yang berbentuk ' sejuk ' @ angin menjadi punca utama terganggunya manhood anda. Tapi adakah makanan-makanan ini langsung tak boleh dijamah? Sebenarnya, bolehh...cuma anda perlu pastikan keadaan tubuh badan anda sihat seperti sediakala. 

Masih ada lagi penyebab utama lain tenaga batin anda lemah ??? Adaaaaa....... :)

Pengaliran darah terganggu dan tersumbat, angin dalam badan dan organ-organ tidak bertugas dengan sempurnanya.  Inilah punca kepada segala masalah kesihatan secara menyeluruh! Lancarnya tugasan darah, lancarnya tugasan organ-organ badan, maka tubuh anda akan mula menunjukkan reaksi positif. Luar dan dalam ! ;)

Ada cara ke nak pulihkan semua tuu... ? 

InshaaAllah ada... Jangan bimbang...Jangan malu... Rawat puncanya, pasti akan selesai masalah anda. 

Bagaimana ? Dengan siapa saya perlu berjumpa ? 

Kunjungilah Pusat Rawatan Jamillah Padzi, berjumpa & berurusanlah  dengan En Fauzi. Jurupulih ' manhood ' anda. Bertauliah dan berpengalaman. Beliau sendiri akan merawat anda sehingga pulih. InshaaAllah.

Sesungguhnya kuasa penyembuhan secara mutlak hanyalah ada padaNya. Kami sebagai perawat hanya perantara untuk anda dapatkan kesembuhan itu. Namun berubatlah dengan cara yang diredhaiNya. Tiada sebarang ilmu tahyul dan khurafat. InshaaAllah kita semua diberkatiNya. :)
==========================
Urutan PemulihanTenaga Batin 
==========================

Lokasi : Pusat Rawatan Jamillah Padzi, 
Jalan Lapangan Terbang Sura Hujung, Dungun Terengganu.
 ( Laluan menuju ke UiTM Dungun Terengganu )

Waktu Rawatan : 8.30pm ( setiap hari ) 
( Dengan Temujanji ) 

Hubungi En Fauzi :

019 349 8545 
No comments:

Post a Comment