LOKASI & ALAMAT


PUSAT BEKAM JAMILLAH PADZI :
Bekam & Refleksologi.
683 Jalan Kelab Golf, Sura Hujung,
23000 Dungun Terengganu.
( Laluan menuju ke UiTM Dungun ) 019 349 8545 - En Fauzi / 019 244 2144 - Pn Jamillah

KURSUS BEKAM ( Belajar hingga CEKAP & PROFESIONAL )

Assalamualaikum wbt

Kami dari Pusat Rawaan Jamillah Padzi ada menganjurkan kursus asas bekam secara individu atau berkumpulan kepada yang berminat untuk menjadi perawat yang mahir & berpengalaman dalam dunia perubatan bekam.

Kami akan melatih anda sehingga menjadi PAKAR BEKAM yang berkaliber di suatu masa nanti dengan hanya SEKALI BAYARAN SAHAJA.  Bimbingan dan tunjuk ajar lanjutan akan diberi secara PERCUMA kepada peserta kursus.  Anda boleh merujuk @ menghubungi kami pada bila-bila masa sekiranya ada sebarang kemusykilan tentang rawatan.  Kami boleh dihubungi pada bila-bila masa melalui talian telefon @ juga melalui internet seperti di facebook @ talian whatsapp. 

Sekiranya ingin kami ke tempat anda untuk memberi bimbingan tentang perubatan ini, anda boleh hubungi kami lebih awal supaya kami boleh buat persediaan untuk ke lokasi anda.  Minima peserta yang diperlukan adalah 10 orang ke atas.  

Selain itu, kami mengalu-alukan sekiranya mana-mana spa @ saloon yang ingin menambahkan perkhidmatan rawatan bekam di tempat anda.  Kami akan ke premis anda untuk mengajar. 

Hubungi :

019 244 2144 - Puan Jamillah

No comments:

Post a Comment